Gratis webinar

SKRIV KLART ditt manus utan frustration och tvekan

Nu kan du få verktygen och knepen för att sätta igång,
hålla motivationen uppe och faktiskt slutföra det projekt du drömt om.


Har du en fantastisk romanidé, men den står stilla och samlar damm i ditt huvud? Har du skrivit några kapitel, men sedan fastnat?
Kanske du sätter dig vid datorn för att skriva nästa kapitel men istället börjar du räkna hur många kattbilder du kan titta på på internet? Oroa dig inte, du är inte ensam. Den goda nyheten är att du inte behöver fastna i det läget.

Om en dryg halvtimme kan du ha helt nya insikter och praktiska strategier för att gå från dröm till handling.

Fyll i ditt namn och e-post här nedanför och klicka på knappen så kan du titta på videon direkt. Inget krångel med inloggning på zoom eller passa en tid. Häll upp en kopp kaffe och ta fram penna och papper och ta ett steg i rätt riktning


By submitting the form you agree to our Privacy Policy.

Gå från att vara en drömmare till en görare

Det tog mig många år av att tänka "jag vill skriva en roman" tills jag faktiskt gjorde slag i saken, fattade ett beslut, skapade tidsutrymme och en skrivrutin. Det gjorde hela skillnaden! 

Utan detta hade jag jag fortfarande bara gått och drömt om att få hålla min bok i handen. Nu är det verklighet. Min roman, Det blå palatset, kom ut i våras och blev nominerad till Årets Feelgood.

Vad skulle bli annorlunda i ditt eget skrivande om du hade metoderna för att skriva klart ditt manus?

Tänk dig att om bara en dryg halvtimme har du en rad olika strategier och tänkesätt som du genast kan börja med! Det tar lång tid att skriva en hel roman, men med metoder och skrivrutin som fungerar går det att bli färdig! Hur bra känns inte det?

Du kan börja direkt!

Jag guidar dig igenom viktiga tänkesätt och praktiska metoder för att ta dig vidare i ditt skrivprojekt så att du slipper frustration och osäkerhet. Dessutom kommer jag berätta om hur du med min hjälp enklare kan ta dig närmare ditt mål genom Skrivklubben.  

Webinaret tar drygt en halvtimme, sedan kan du direkt börja använda de strategier som passar dig och din situation. Det är inget att tveka på!

Vilket är ditt nästa steg som författare? Om du verkligen vill se din bok slutförd, om du drömmer om att hålla den i din hand, då är det dags att agera. Det är dags att fatta beslutet och sätta igång.

Det kommer kräva viljestyrka, men jag lovar att det är värt det. Det handlar om kampen inom dig när du stöter på motstånd. Men du måste kämpa vidare, även när du är trött och inte känner för det. För den största segern är inte när du håller din färdiga bok i handen, utan det är alla de dagar du satt framför datorn och kämpade, även när det var tufft.

Det är alla de små segrarna du vinner i kampen mot dig själv, och ingen kan ta dem ifrån dig.

Jag heter Anna-Carin Svanå, jag jobbar som lärare, lektör och författare. Jag har gett ut flera barnböcker, en novellsamling och romanen "Det blå palatset".  

De senaste sex åren har jag hjälpt ett hundratal aspirerande författare att komma vidare med sina manus genom skrivarkurser, lektörsläsningar och skrivcoachning.

Rätt tid är nu. Det är inte för sent att leva drömmen och jag kan hjälpa dig att nå dit!

Här hittar du min hemsida om du vill läsa mer om mig, skrivcoachning och skrivarkurser: www.annacarinsvana.se