SKRIVFLÖDE

Roligare och enklare! Träna ditt skrivande med inspirerande vägledning för din berättelse

Nu kan du få verktyg för att skapa trovärdiga karaktärer som läsaren bryr sig om. Du lär dig skriva med driv och framåtrörelse och utveckla metoder att gestalta med inlevelse! Här får du träna ditt skrivande med vägledning av en erfaren lektör och författare.


Kursen ger dig en flygande start (eller fortsättning) på ditt skrivprojekt med peppande mejl varje vecka och lektioner med övningar i tre månader. Det blir roligt att skriva och du vet hur du kan göra.

Du är helt fri att jobba med kursen när och var du vill - inga tider att passa och allt är online. Ditt eget skrivande, ditt mindset och ditt manus står i fokus.

Varje vecka får du ett mejl med tips om hur du kan tänka för att sätta mål, komma över dina blockeringar, utveckla din idé  och få flöde i ditt skrivande.


Varje månad får du en arbetsbok som hjälper dig att förbättra ditt skrivande med konkreta verktyg och kreativa övningar. Materialet är hämtat från Skrivklubbens lektioner och övningar. Den här kursen är alltså som light-version av Skrivklubben.


Varje månad har du också möjlighet att få personlig textrespons på 3 - 4 sidor utan extra kostnad (värde 1920 kr).

Din investering för hela hela kursen, inklusive textrespons, är 1990 kr.

 • Starthjälp - kom igång, planera eller flödesskriv 
 • Första månaden - skapa trovärdiga karaktärer som läsaren bryr sig om
 • Andra månaden - berättelsens struktur, få ett flöde och framåtrörelse i storyn
 • Tredje månaden - gestaltning, att dramatisera utan att förklara

Framför allt så kändes det häftigt att bli tagen på allvar! När jag försökt skriva och bolla idéer med människor omkring mig så har det inte alls blivit emottaget på samma sätt.
Aspirerande författare om att få textrespons

Anna-Carin är en fenomenal skrivcoach som bjuder på en varierande skrivövnings-cocktail med kompletterande gotteskål av skrivtips. 
Rosita, deltagare i Skrivklubben

Tack för en fantastiskt givande kurs. Jag har med din kunskap, pedagogik och lättsamma sätt fått klarhet i vad det innebär att skriva en bok.
Kerstin, deltagare i Skrivklubben 

Kursen passar för dig som ...

 • Längtar efter att äntligen göra slag i saken och börja skriva
 • Vill styra din egen tid och jobba i din egen takt utan att behöva passa mötestider
 • Har en idé (eller flera!) om vad du vill berätta och kanske redan har börjat
 • Är beredd på att lägga tid och energi för att uppfylla din skrivardröm
 • Vill få en knuff framåt för att få det gjort
 • Vill lära dig mer om skrivandets hantverk
 • Vill utvecklas som författare med hjälp av personlig textrespons
 • Vill ta hjälp av en erfaren författare och lektör.

Teman och arbetsböcker

I den här kursen får du:

🔥Professionell vägledning: Kursen ger dig tillgång till en erfaren författare och skrivcoach som kommer att guida dig genom skrivprocessen och ge dig värdefull feedback och stöd som hjälper dig att förbättra ditt arbete.

🔥Struktur och planering: Du kommer att lära dig en effektiv struktur och planeringsmetod som hjälper dig att hålla dig på rätt spår och undvika att fastna i skrivprocessen.    

🔥Fördjupade kunskaper i skrivhantverket: Du får redskap och övningar som  hjälper dig att utforska din unika röst och bygga din fängslande berättelse.

🔥Flexibilitet och eget tempo: Du kan gå igenom kursmaterialet i din egen takt och välja när och var du vill skriva. Detta gör det möjligt att anpassa skrivandet till ditt schema och dina behov.  

 🔥Möjlighet att förverkliga din dröm: Den här kursen ger dig verktygen och motivationen att förverkliga din författardröm. Oavsett om du har en romanidé som ligger och gror eller om du har kämpat med ett manus i månader, kommer kursen att hjälpa dig att ta stora kliv framåt och göra skrivande enklare och roligare.

Anna-Carin Svanå

Jag är din kursledare och jobbar som lärare, lektör och författare och jag brinner verkligen för berättandets hantverk. Sedan 2017 har jag jobbat med över 120 manus som skrivcoach, lektör och redaktör, och många av dessa har blivit utgivna böcker. Jag skriver också själv och har gett ut flera barnböcker, en novellsamling och romanen "Det blå palatset" som nominerades till Årets feelgood 2023 och utvald till TT:s sommarföljetång.

Rätt tid är nu. Det är inte för sent att leva drömmen och jag kan hjälpa dig att nå dit!

Din investering
(priser inklusive moms)

 • SKRIVFLÖDE
 • 670 SEK

  3 payments of 670 SEK /month

  Delbetalning, 3 månader

  Ja, tack!

"Jag har lärt mig hur jag kan strukturera min berättelse, göra den mer spännande och gestalta mina karaktärer. Det hade jag aldrig klarat om jag inte haft kursen som stöd."
Jill, deltagare i Skrivklubben

Nu behöver du inte längre sitta ensam med ditt manus och undra om storyn håller. Genom den här kursen får du hjälp att skapa din fängslande berättelse utan att fastna i tankar som "jag gör det sen" eller "men jag vet inte hur jag ska gå vidare".
Nu blir det gjort och du vet hur och vad du kan göra för att skriva din bok! 

FYRA SÄTT ATT SKAPA SKRIVFLÖDE

1. Hitta din skrivkraft: bestäm dig, ge dig själv lov, hitta ditt varför.
2. Skapa goda vanor: upptäck din bästa skrivrutin så att det blir gjort, skriv på!
3. Träna på hantverket: lär dig hur du kan använda redskapen som lyfter din story.
4. Förädla: redigera och finputsa med hjälp av konstruktiv feedback.


ALLT DETTA FÅR DU HJÄLP MED HÄR I KURSEN!