Utveckla din idé

Från en bra början till en story som håller


Gratis workshop på Zoom med Anna-Carin Svanå 

Thursday, 26 August 2021
07:00 PM CEST

Live Webinar Session has ended now.

Days

07

Hours

03

Minutes

53

Seconds

45

Ta med dig papper och penna för nu ska vi gräva djupare i din story! Workshoppen är ett zoom-möte där du själv väljer om du vill ha på din kamera och prata, eller vara en tyst (men aktiv!) deltagare.

Vi kommer göra kreativa skrivövningar som sätter fart på fantasin. Genom att ställa frågor till manuset kommer du upptäcka nya vägar att utveckla berättelsen.

Vi kommer titta på möjliga konsekvenser, brainstorma vad som skulle hända "om", hitta nya sidor hos huvudpersonen och motståndaren och mycket mer.

 Att få en ny idé kan kännas helt magiskt! Det riktigt pirrar i kroppen och ibland kan man inte skriva fort nog. Men när den första entusiasmen har lagt sig kan det hända att idén tappar sin glans. Allt går trögt och man vet inte hur man ska fortsätta. Den här workshoppen kan bli en hjälp att hitta nya kreativa vägar som du inte tänkt på förut. Du kommer upptäcka nya sidor hos dina karaktärer och hur knutar i handlingen kan lösas på oväntade sätt.


Om du inte har någon start-idé eller inte har börjat skriva på någon historia ännu kan jag rekommendera att först göra minikursen Börja skriva utan prestationskrav. Den är gratis och du hittar den HÄR.


Jag som håller i workshoppen heter Anna-Carin Svanå. Sedan 2017 har jag jobbat som lektör och skrivcoach, från början i kombination med arbetet som gymnasielärare i svenska och engelska, men numera på heltid. Jag har gett ut några böcker för barn och en novellsamling för vuxna. Läs mer om mig och mina tjänster på min hemsida. Jag hoppas att den här workshoppen kommer ge dig nya tankar, vägledning och inspiration som hjälper dig att utveckla din idé från en bra början till en story som håller!

Välkommen med! Boka din plats genom att klicka på knappen här ovanför.