Skapa vanor som hjälper dig att skriva klart din bok!

Kom med på gratis webinar


Om ett flygplan ändrar sin kurs med bara 1 % kommer det inte ens märkas till en början, men slutdestinationen kommer bli en helt annan.

Vill du att 2022 ska bli det år där du verkligen tar målmedvetna steg framåt för att uppfylla din skrivardröm? I det här webinaret kommer du få konkreta tips på hur du kan göra för att skapa vanor och rutiner som verkligen gör skillnad.Välkommen med på söndag den 23 januari kl. 16.00 - 17.00!

Sunday, 23 January 2022
04:00 PM CET

Live Webinar Session has ended now.

Days

06

Hours

00

Minutes

20

Seconds

59

Skapa vanor som gör skillnad!

Alla författare som stolt visar upp sin bok på bokevent och sociala media har en sak gemensamt: De tog sin dröm på allvar och gav inte upp.

Många av oss sätter igång med entusiasm och energi när vi får en idé till en ny story. Det är superkul - ända tills det börjar gå trögt. Vi kanske börjar tvivla på berättelsen eller har svårt att komma på hur det ska fortsätta eller hänga ihop. Det är då som små vanor i vardagen kan vara en avgörande faktor för om manuset blir klart eller inte.

Vill du hitta strategierna som hjälper dig att forma en fungerande skrivrutin? Häng med på webinaret den 23/1! Alla anmälda får också tillgång till inspelningen efteråt med presentationen och arbetsmaterial.

Även små förändringar i dina vardagliga rutiner kan göra stor skillnad!


Praesent quis euismod

Nunc a nibh nec mi vulputate mattis eu in est. Morbi porta dolor nec accumsan venenatis.

Hur din hjärna kan hjälpa eller  stjälpa
Hitta din bästa tid
Hantera distraktioner